Specifikace krouhače zelí
KRZ400 Hobby
Krátké předvedení hlavních předností a provedení krouhače s bezpečnostnímy prvky a hygienickými normami.
Vysoce kvalitní materiály, potravinářská nerezová ocel AISI 304.
Svou konstrukcí se jedná o velmi univerzální stroj. Primární použití stroje je na krouhání zelí. Kombinací dalšího příslušenství se může proměnit v univerzální kráječ, štěpkovač nebo struhadlo.
V základním provedení je kráječ vhodný pro malé zpracovatelské provozy, kde denní produkce je méně než 5000 kg. Stroj poskytuje vysoce kvalitní řezy, snadné použití a především vysokou odolnost.
Pracovní kotouč je osazen 5 noži se spirálovým ostřím, které zajišťují optimální a konstantní úhel řezu.
8 – 10 týdnů
Dodací lhůta
od 46 900 Kč
Cena bez DPH
Celonerezové tělo
Provedení
500 - 1 000 kg/h
Produktivita
Technické informace
- Produktivita 500 - 1000 kg / h
- Průměr pracovního disku 40 cm
- Řezací nože z vysoce kvalitní nerezové oceli
- Počet nožů - 5
- Tvrdost povrchu kotouče> 45 HRC
- Jmenovitá tloušťka řezu je 1,3 mm (jiné na vyžádání)
- Zpracování mezi ostřením nože > 60 t
- Elektromotor 0,75 kW; 400 V nebo 230 V (na vyžádání)
- Hmotnost 60 kg
- Celkové rozměry 1090 x 530 x 780 mm
- Certifikát CE
Bezpečnostní prvky
- Vyšší koš
Dostupné kotouče
- Řezací kotouč 2,5 x 2,5 mm
- Krájecí kotouč 10 – 20 mm
- Krájecí kotouč 1 – 6 mm
- Strouhací kotouč hrubost 4 mm
- Kotouč na krájení zelí Coleslaw
- Strouhací kotouč hrubost 3 mm
- Krájecí kotouč 2 mm
- Třecí struhadlo 2 mm
- Strouhací kotouč hrubost 6 mm
- Krájecí kotouč hrubost 2 mm
Chcete poradit s výběrem nebo provést objednávku?
Přehled zpracovatelských možností
Řezací kotouč
2,5 x 2,5 mm
Řepa nařezaná na julienne nudličky
Krájecí kotouč
10 – 20 mm
Salát nakrájený na plátky 16 mm. Nastavitelná výška řezu 10 – 20 mm. Obvykle se používá společně s násypkou pro vertikální orientaci.
Krájecí kotouč
1 – 6 mm
Nakrájené zelí 2 mm. Vysoce produktivní disk s 5 pevnými čepelemi, konstantní tloušťka řezu. Obvykle se používá na kysané zelí, saláty.
Strouhací kotouč
hrubost 4 mm
Strouhací kotouč 4 mm, který se obvykle používá na sýry, mrkev, ořechy a strouhání jiných výrobků. Dostupné také 2, 3, 4, 6 mm strouhací kotouče.
Kotouč na krájení zelí Coleslaw
Slouží k řezání zelí na krátké 3 – 5 cm dlouhé kousky. Pevná tloušťka řezu 1 – 3 mm. Obvykle se používá na zelný salát a jiné zelné saláty.
Strouhací kotouč
hrubost 3 mm
Na strouhání mrkve.
Krájecí kotouč
2 mm
Řezací kotouč lze použít u všech typů násypek. Často se používá s násypkou pro vertikální orientaci.
Třecí struhadlo
2 mm
Třecí kotouč se používá hlavně na strouhání parmazánu, zeleninové pyré, na strouhání kořenů na omáčky a další výrobky.
Strouhací kotouč
hrubost 6 mm
Disk s největšími otvory. Obvykle se používá pro strouhání zelí na salát, mrkev, strouhání brambor v potravinářství.
Krájecí kotouč
hrubost 2 mm
Používá se společně s násypkou pro vertikální orientaci, může získat pěkné plátky – jako řezané výrobky. Obvykle se používá na okurky, papriky, jablka.
Hobby START provedení
V nabídce je i naprosto „holá“ verze krouhače vhodná do domácích podmínek k soukromým účelům. Jako zásadní bezpečnostní prvek je dodávána extra vysoká násypka (+40 cm), která po nasazení velmi omezuje vkládání či sypání suroviny ke krouhání. Extra násypka je demontovatelná, zajišťuje se třemi šrouby. Tuto variantu výrazně nedoporučujeme a nedodáváme do výroben se zaměstnanci.
Název položky | Cena bez DPH |
---|---|
Tělo – lakované, nerezový disk s noži hrubost 1,3 mm | 39 500 Kč |
Odstraňovač košťálu – Hobby | 7 400 Kč |
Hobby START Set | 46 900 Kč |