Struhadla pro profesionální použití

Nabízíme struhadla pro strouhání mrkve, dýní, brambor, sýrů, zelí atd. Nabízíme také třecí struhadla, která nabízí mletí a tření zeleniny. Vytváří “kaši”, je vynikající pro snadné rozetření a přípravu pyré z jablek, broskví, nektarinek, mrkve, brambor, zázvoru a podobně. Bez pecek a semínek.

Struhadla pro profesionální krouhač zelí a zeleniny

Struhadlo 4 mm (standard)

Struhadlo vhodné pro strouhání mrkve, dýní a brambor.

Struhadlo 3 mm (jemné)

Struhadlo vhodné pro strouhání mrkve a sýrů.

Struhadlo 6 mm (silné)

Struhadlo vhodné pro strouhání krájení zelí na drť a mletí papriky, stejně jako mletí a drcení produktů, jako jsou kukuřičné vločky, sušené ovoce, ořechy, hobliny brambor.

Třecí struhadlo

Další aplikací je mletí a tření zeleniny drtícím struhadlem. Vytváří “kaši”, je vynikající pro snadné rozetření a přípravu pyré z jablek, broskví, nektarinek, mrkve, brambor, zázvoru a podobně. Bez pecek a semínek.