Profesionální krouhač zelí - krouhame.cz

Specifikace krouhače zelí

KRZ300

Krátké předvedení hlavních vlastností a přehled provedení krouhače KRZ – 300 s bezpečnostnímy prvky a hygienickými normami. Na výrobu krouhače jsou použity vysoce kvalitní materiály, potravinářská nerezová ocel AISI 304. Zpracovatelské zařízení KRZ-300 je určeno pro malé zpracovatelské závody, restaurace nebo větší jídelny.

Kombinuje profesionální, efektivní krájení a strouhání zeleniny spolu s kompaktními rozměry. Stroj má schopnost přetvořit 500-700 kg/h vstupní suroviny.

Všechny části, které jsou ve styku s potravinami, jsou vyrobeny z nerezové oceli – násypka, nože i disky. Řezací nože jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli s velmi dlouhou životností, až 50 tun bez nutnosti ostření.

dodací lhůta krouhame.cz
8 – 10 týdnů

Dodací lhůta

dodací lhůta krouhame.cz
od 52 000 Kč

Cena bez DPH

dodací lhůta krouhame.cz
Celonerezové tělo

Provedení

dodací lhůta krouhame.cz
500 - 700 kg/h

Produktivita

Technické informace

  • Produktivita 500-700 kg/h
  • Průměr kotouče 30 cm
  • Rychloupínací systém pracovního koše pro rychlé čištění a výměnu kotouče
  • Bezpečnostní systém – při zvýšení tlaku na kotouč se zastaví
  • Elektrické připojení 400 V / 230 V, 50-60 Hz
  • Příkon 750 W
  • Hmotnost 55 kg
  • Certifikát CE

Dostupné kotouče

  • krájení 0-4 mm - 3 nože na kotouči
  • strouhání 2-6 mm
  • na buničinu
  • na silné plátky 0-12 mm
  • krájení nudliček
  • krájení na kostky 8 x 8 x 8 mm

Dostupné příslušenství

  • Vertikální nástavec – krájení na plátky
  • Kuželová násypka
  • Zesílený pohon přes převodový motor – 1,1 kW – vhodné na strouhání sýra

Tělo stroje

  • Provedení celo-nerezové
  • Podstava na čtyřech nohách – v základní verzi
  • Přezky pro rychlé a snadné otevření
Profesionální krouhač zelí - krouhame.cz

Chcete poradit s výběrem nebo provést objednávku?

Specifikace nože

Rychlé a snadné krouhání zeleniny na 0–4 mm tlusté plátky. Výchozí a osvědčená hrubost nožů je 1,3 mm. Robustní kotouč a silné nože s nabroušeným ostřím zajišťují přesný řez a úhledně nakrouhané plátky.

Specifikace struhadel

Rozměry dle hrubosti:

TypZáběr struhadla
Struhadlo 2 – jemné2 x 1,5 mm
Struhadlo 33 x 1,8 mm
Struhadlo 4 – hrubé4 x 2,2 mm
Struhadlo 6 – extra hrubé6 x 4,0 mm

Vhodné produkty ke zpracování

krájení* – cibule, pórek, paprika, okurky, mrkev, zelenina k sušení a jablka
strouhání – zejména mrkev, sýr**, celer, červená řepa
hobliny – struhadlo – zelí, cibule nebo papriky – nepravidelné kostky.
tření na kaši (dužinu) – brambory
drcení vloček, ořechů

*(s libovolnou orientací nebo ve vodících trubkách pro vertikální orientaci)

** při použití převodového pohonu

Ceník Krouhač KRZ 300

Název položkyCena bez DPH
Základní provedení stroje – tělo45 000 Kč
Disk s noži7 000 Kč
Struhadlo7 000 Kč
Rám s bržděnými kolečky9 100 Kč
Vertikální násypka5 000 Kč
Kompletní sestava s rámem61 100 Kč

Fotografie – Krouhač KRZ 300