Specifikace krouhače zelí
KRZ650
Krátké předvedení hlavních vlastností a přehled provedení krouhače KRZ – 650 s bezpečnostnímy prvky a hygienickými normami.
Na výrobu krouhače jsou použity vysoce kvalitní materiály, potravinářská nerezová ocel AISI 304.
Průmyslová linka na zpracování zelí KRZ – 650 patří mezi ručně obsluhované zpracovatelské linky. Zvládne produkci přibližně 5000 kg/h. Lze ji vybavit dvěma samostatnými odstraňovači košťálu, dopravním pásem i solničkou.
Zařízení je vhodné do středně velkých podniků zabývající se zpracováním zelí ve větších objemech. Primární určení je k výrobě přírodního kysaného zelí, zelných salátů, salátů Coleslaw i kimchi.
Kvůli svým kompaktním rozměrům je vhodná do menších výrobních prostor.
8 – 10 týdnů
Dodací lhůta
273 100 Kč
Cena bez DPH
Celonerezové tělo
Provedení
5000 kg/h
Produktivita
Technické informace
- Produktivita 5000 kg/h
- Průměr kotouče 65 cm
- Elektrické připojení 400 V / 230 V, 50-60 Hz
- Příkon 1500 W nebo 2200 W (převodový pohon)
- Rozměry 1900 x 700 x 800 mm
- Hmotnost 250 kg
Dostupné kotouče
- krájení 0-6 mm
- Coleslaw disk – hrubost 0-3 mm– nudličky 3-5 cm
Zpracování kotouče
- LITINA – 11 nožů – v základu
- NEREZ – 4 nože
Tělo stroje
- Provedení celo-nerezové
- Podstava na čtyřech nohách
Chcete poradit s výběrem nebo provést objednávku?
Všechny části, které jsou ve styku s potravinami, jsou vyrobeny z nerezové oceli – násypka, nože i disky.
Řezací nože jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli s velmi dlouhou životností, až 600 tun bez nutnosti ostření. Celkový počet nožů na disku je 11 kusů.
Maximální velikost hlávky zelí, se kterou si stroj hravě poradí může být až do průměru 35 cm.
Příplatkové vybavení
Název položky | Cena bez DPH |
---|---|
PROFI vykošťálovač | 19 100 Kč |
Odstraňovač košťálu – s vodítky – vysoká bezpečnost - DOPORUČUJEME | 40 400 Kč |
Dopravní pás | 42 300 Kč |
Úchyty pro připojení dopravního pásu k rámu krouhače | 5 000 Kč |
Automatická solnička | 52 900 Kč |
Náhradní díly
Název položky | Cena bez DPH |
---|---|
Standardní nože – sada 11 ks | 32 300 Kč |
Standardní nůž – 1 ks | 2 936 Kč |
Cena kompletní výrobní linky – od 273 100 Kč bez DPH
Idividuálně – dle potřeb klienta
Přehled možných nožů krouhače
Krájecí kotouč
1 – 6 mm
Nakrájené zelí 2 mm. Vysoce produktivní disk s 5 pevnými čepelemi, konstantní tloušťka řezu. Obvykle se používá na kysané zelí, saláty.
Kotouč na krájení zelí Coleslaw
Slouží k řezání zelí na krátké 3 – 5 cm dlouhé kousky. Pevná tloušťka řezu 1 – 3 mm. Obvykle se používá na zelný salát a jiné zelné saláty.