Profesionální krouhač zelí - krouhame.cz

Specifikace krouhače zelí

KRZ500

Krátké předvedení hlavních vlastností a přehled provedení krouhače KRZ – 500 s bezpečnostnímy prvky a hygienickými normami.
Na výrobu krouhače jsou použity vysoce kvalitní materiály, potravinářská nerezová ocel AISI 304.

Zpracovatelské zařízení KRZ-500 je extrémně výkonný stroj na zpracování především různých druhů zeleniny, konstruovaný do kompaktního prostoru pro maximální efektivitu.

Stroj má schopnost přetvořit 2 000-3 500 kg/h vstupní suroviny – což umožňuje zpracovatelským společnostem generovat vysoký objem produktů.

dodací lhůta krouhame.cz
8 – 10 týdnů

Dodací lhůta

dodací lhůta krouhame.cz
od 114 900 Kč

Cena bez DPH

dodací lhůta krouhame.cz
Celonerezové tělo

na čtyřech nohách

dodací lhůta krouhame.cz
2000 - 3500 kg/h

Produktivita

Technické informace

Všechny části, které jsou ve styku s potravinami, jsou vyrobeny z nerezové oceli – násypka, nože i disky. Řezací nože jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli s velmi dlouhou životností, až 300 tun bez nutnosti ostření. Maximální velikost hlávky zelí, se kterou si stroj hravě poradí může být až do průměru 27 cm.

  • Produktivita 2000-3500 kg/h
  • Průměr kotouče 50 cm
  • Elektrické připojení 400 V / 230 V, 50-60 Hz
  • Příkon 1500 W
  • Rozměry 1040 x 1280 x 1870 mm
  • Hmotnost 150 kg

Dostupné kotouče

  • krájení 0-12 mm
  • Coleslaw disk – nudličky 3-5 cm
  • strouhání 3 a 4 mm
  • krájení Juliene nudliček 3x3 mm

Tělo stroje

  • Provedení celo-nerezové
  • Podstava na čtyřech nohách
Profesionální krouhač zelí - krouhame.cz

Chcete poradit s výběrem nebo provést objednávku?

Přehled možných nožů krouhače

Krájecí kotouč
1 – 6 mm

Řezací kotouč pro zpracování zelí

Nakrájené zelí 2 mm. Vysoce produktivní disk s 5 pevnými čepelemi, konstantní tloušťka řezu. Obvykle se používá na kysané zelí, saláty.

Kotouč na krájení zelí Coleslaw

Struhadlo na coleslaw pro krouhače zelí a zeleniny

Slouží k řezání zelí na krátké 3 – 5 cm dlouhé kousky. Pevná tloušťka řezu 1 – 3 mm. Obvykle se používá na zelný salát a jiné zelné saláty.

Strouhací kotouč
hrubost 3 mm

Struhadlo pro Elektrické krouhače zelí a zeleniny

Na strouhání mrkve.

Strouhací kotouč
hrubost 4 mm

Struhadlo pro Elektrické krouhače zelí a zeleniny

Strouhací kotouč 4 mm, který se obvykle používá na sýry, mrkev, ořechy a strouhání jiných výrobků. Dostupné také 2, 3, 4, 6 mm strouhací kotouče.

Řezací kotouč
hrubost

Řezací kotouč MIX pro krouhače zelí a zeleniny

mix

Řezací kotouč
2,5 x 2,5 mm

Řezací kotouč na sirky pro krouhače zelí a zeleniny

Řepa nařezaná na julienne nudličky

Fotografie – Krouhač KRZ 500

Příplatkové vybavení

Název položkyCena bez DPH
PROFI vykošťálovač20 500 Kč
Bezpečnostní paket14 600 Kč
Dopravní pás45 500 Kč
Úchyty pro připojení dopravního pásu k rámu krouhače5 000 Kč
Automatická solnička53 900 Kč
Rýna – žlab – na odvod surovin4 100 Kč
Úprava násypky14 600 Kč

Náhradní díly

Název položkyCena bez DPH
Nerez disk – samostatný16 900 Kč
Standardní nože – sada 9 ks18 250 Kč
Standardní nůž – 1 ks
Nože Coleslaw – sada24 500 Kč
Nůž Coleslaw – 1 ks
Struhadlo + disk29 900 Kč
Struhadlo – náhradní výplň14 950 Kč
Nerez disk + Julienne nudličky
Nerez disk + standardní nože (9 ks)32 500 Kč
Nerez disk + nože Coleslaw (9 ks)38 900 Kč
Nerez disk + dvou-nožový kotouč - plátky

Cena kompletní výrobní linky – od 195 900 Kč bez DPH

Individuálně – dle potřeb klienta